Verbinden ZONDER voorwaarden!

Ik denk dat (bijna) iedereen het met mij eens is dat we de afgelopen periode in een gekke fase terecht zijn gekomen. Bij de ene ondernemer loopt de agenda over van (digitale) afspraken de andere heeft van de ene op de andere dag de deur moeten sluiten. Nog niet te spreken over mensen die van dichtbij, zoals ik, te maken hebben gehad of te maken hebben met het corona-virus.

Als ik om mij heen kijk zie ik dat we ons snel hebben aangepast. We werken massaal thuis of vanuit een leeg kantoor. Vergaderen via Teams, ZOOM of Skype en houden zelfs complete borrels en feestjes via de digitale kanalen.

Ook helpen we elkaar waar nodig en mogelijk. Initiatieven voor zorgmedewerkers en getroffen ondernemers schieten massaal uit de lucht. En daar ben ik blij om!

fingerprint-yourconnectionbooster

Juist nu...

Juist in deze tijd vind ik het heel belangrijk te blijven verbinden. Misschien nog wel meer dan daarvoor. In tijden waarin niks vanzelfsprekend is moeten je ‘verbindingen’ je veilige basis zijn. Ze moeten de plek zijn waar je op terug kan vallen, waar je mee kan sparren en zodra er tijd voor eens een lekker mee kan lachen en borrelen.

Onvoorwaardelijk verbinden!

Goede verbindingen zijn zonder voorwaarden en zonder schaamte. Alleen op deze manier creëer je een veilige basis voor de mensen om je heen. Een basis waar je vrienden en familie graag naar terug komen. De ene keer voor een luchtig gesprek de andere keer voor diepgaande vraagstukken tot midden in de nacht die het goed doen bij een glas wijn.

Zelf kan ik mij ook gelukkig prijzen met een aantal verbindingen die totaal zonder voorwaarden zijn. Verbindingen waarin we elkaar maanden niet zien en dan weken wel weer, waarin we huilen, lachen en eten en drinken tot we erbij neer vallen. Verbindingen die juist in deze tijd ervoor zorgen dat ik kan blijven knallen op de manier zoals dat wil! En ik hoop dat deze verbinding met mij dit net zo ervaren!