It’s about the journey..

“Het piept, het kraakt, soms doet het pijn maar het is vooral altijd raak. Durf dat te doen wat je raakt én wat de ander raakt. “It doesn’t happen overnight” en het gaat ook niet vanzelf of vanzelfsprekend goed. Heb het lef te genieten van het avontuur zonder op zoek te zijn naar de eindbestemming. Ben onvoorwaardelijk, oordeel-loos en vrij van overtuigingen. Durf elkaar ‘te schuren’ en geniet van de groei én de weg. Laat alle verwachtingen los.”

Is dit niet de manier waarop we allemaal zouden moeten durven leven? Weg van ‘het perfecte plaatje’, geen ideaalbeeld en al helemáál geen sprookje….

De weg met elkaar durven zoeken zonder altijd ‘de navigatie’ aan de hebben. Vergaderingen ingaan zonder dichtgetimmerde agenda en een avontuur aangaan zonder verwachtingen. Hoe graag we het ook willen.. Soms durven we het niet op deze manier. Want… tja, onzekerheden zijn best eng toch?!

Toch ontstaan de beste gesprekken bij een glas wijn. Komen we dieper met elkaar in verbinding bij één fles wijn. En leren we elkaar écht pas kennen bij de tweede fles.. Als alle beperkingen, ‘de waan van de dag’ en stress van gisteren letterlijk en figuurlijk verzopen zijn.. En we net op dat moment even zijn, wie we willen zijn… dan raken we ons kern.

Durf te leven alsof je altijd ‘high on wine’ bent. Durf te zijn wie je wilt zijn. Durf af en toe terug te gaan naar start om het net nog iets beter te doen…

Leef zonder voorwaarden, zonder verwachtingen en vrij van oordeel en overtuiging. Dan ga je de kracht van verbindingen zien én voelen.

Santé,

your connection booster

It’s about the journey

your connection booster