#work | Jouw maatwerk adviseur, dat is #YCB

“Wat doe jij eigenlijk..?” of “Wil je mij binnenkort eens vertellen wat je allemaal doet..?” twee vragen die ik regelmatig hoor. “Heh… is mijn verhaal dan niet duidelijk genoeg?” zou je kunnen denken als je deze vragen krijgt. Maar dat is zeker niet mijn gedachte! Wil je weten wat ik dan denk? “Yes, weer een kans om verbindingen te leggen én om de onzichtbare puzzelstukjes in kaart te brengen!”. Dát is wat ik doe. Jij hebt het plaatje duidelijk, de puzzel. Ik verbind de puzzelstukjes met elkaar en breng de ontbrekende stukjes in kaart. Het resultaat aan het einde? Één mooie ‘plaat’ waarbij de stukjes met elkaar in verbinding staan en leiden tot één gedragen resultaat.

 

De héle puzzel

Ik help ondernemers, zzp en mkb, en overheden, regionaal en landelijk, met het verbinden van de puzzelstukjes. Of de puzzel nou bestaat uit 1.000 stukjes of 100 stukjes. Het gaat mij erom dat we samen alle stukjes op de plek krijgen en de totale ‘plaat’ zichtbaar wordt. De ene keer doe ik dit in de rol van ‘programmasecretaris’ binnen een programmateam gericht op het implementeren van een landelijke stelselwijziging. De andere keer als ‘ondernemer om de hoek’ die een zzp’er met ambitie helpt om ‘blindspots’ in haar ontwikkelplan in kaart te brengen. Maar altijd met de ambitie om verbindingen zo in te richten dat ze maximaal resultaat leveren.

“Dat je veel voor de overheid doet, dat weet ik. Je hebt tenslotte die Europese tender gewonnen. We zien ook in dat je ons kan helpen, maar hoe ziet dat dan concreet eruit?”. Een vraag die mij laatst gesteld werd door een kleine stichting. Een duidelijke vraag met voor mij ook maar één juist antwoord. Dat wat ik doe is maatwerk. Zodra we de gehele ‘plaat’, het resultaat of einddoel in kaart hebben gebracht kijken we samen welke puzzelstukjes we moeten verbinden én welke nog ontbreken. Zo kan het zijn dat ik je adviseer om een goede contentkalender op te stellen gebaseerd op je doelen of dat ik je vraag om nóg beter na te denken over je why.

 

Altijd maatwerk

Op basis van jouw hulpvraag kijk ik hoe we de verbindingen zo kunnen inrichten dat ze maximaal resultaat leveren. Wil je een groter netwerk? Daar kan ik je bij helpen! Wil je een beter acquisitie plan? Ook daar kan ik je bij helpen. Wil je ‘the next step’ zetten? Ook daarvoor ben je bij mij aan het juist adres. Of ik alles kan, alles doe en alles aanpak? Dat zeker niet! Verbinden vanuit gezamenlijke meerwaarde, gedeeld belang en de juiste intentie, dat is waar ik voor sta! Jij ook?

Wil jij ook een ‘sidekick’ aan je zijde die maatwerkadvies levert zodat je onderneming vanuit verbinding en het totaal plaatje kan gaan groeien én bloeien? Plan dan snel een kennismaking met mij in.

Snel verkopen of een duurzame relatie opbouwen?