#story | Mag ik je raken én niet missen?

Als je mij vraagt wat ik doe vertel ik je het volgende: “Op analytische wijze breng ik benodigde verbindingen, de afstand tussen verbindingen en de weg naar verbindingen in kaart. Gebaseerd op deze inzichten lever ik maatwerk ondersteuning op strategisch, tactisch en operationeel niveau.”. Een benadering en werkwijze die weinig ruimte lijkt te bieden voor een intuïtieve benadering en ‘gevoel’. Maar niets is minder waar…

Geef mij ‘kaders’ én ruimte binnen deze kaders. Ik maak zichtbaar én ‘voelbaar’ wat onder de oppervlakte en ‘in de diepte’ verscholen ligt. Soms zal ik je verbazen en het ‘haakje’ daar leggen waar je het niet verwacht. Ook zal ik je soms ‘schuren’ en het ‘haakje’ daar leggen waar je het niet wilt. Maar wel ‘moet’.

Jouw kaders geven mij vrijheid en ‘lef’ om daar te komen waar ‘inhoud en hart’ elkaar raken.  Daar waar jouw visie je hart raakt, je inspireert en je motiveert. Daar wil ik komen. Daar wil ik bewegen. En daar wil ik mijn ‘fingerprint’ achterlaten.

Mag ik je raken én niet missen?