De menselijke maat toevoegen aan verbindingen

'De voeten'

Ik ben gek op schoenen. Hoge hakken onder een mooie jurk of een paar ‘spitse neuzen’ onder een strak pak, mij maak je er helemaal blij mee! Niet alleen omdat het waanzinnig mooi is om te zien, nee niet alleen daar om ;-). Het is een wezenlijk onderdeel van verbinden. Behalve dat je voeten ervoor zorgen dat je geaard bent en in je kracht staat voegen ze de menselijk maat toe aan verbindingen.

De menselijke maat

Als je mij vraagt wat ik doe, vertel ik je “dat ik de menselijk maat aan verbindingen toevoeg en niet de trukendoos uit de kast haal.”. Kanalen en middelen toevoegen aan een project of netwerk is niet aan mij besteed. Totaal niet! Wat ik wel doe is ‘de voeten’ toevoegen aan een project of netwerk. Echte mensen, van kop tot teen in verbinding met het netwerk of project. Niet alleen een opgefleurd bovenkantje via ZOOM of een hippe selfie via Instagram.

Verbindingen gaan floreren door de menselijk maat. Een project kan nog zo’n ontzettend mooie visuals en campagnes hebben, zonder menselijke maat zal dit project veel minder succesvol zijn. Maar wat dat dan precies “Met ‘de voeten’ in verbinding”?

Publiek private verbindingen

Verbindingen zijn emotie

Echte verbindingen mét de menselijke maat bevatten emotie en zijn ZONDER voorwaarden MET meerwaarde. Soms zijn ze geweldig, soms zijn ze vreselijk. Af en toe duren ze lang maar af en toe ook heel kort. Ook mislukken ze net zo vaak als ze lukken. Ze spiegelen, confronteren en laten ‘de mens’ en/of het project groeien én bloemen.

Het is meer dan een ‘like of share’ via social media. Het is een ‘verbindend congres’ waar 15 ambassadeurs uitkomen, ‘schuring’ tijdens een regiegroepoverleg en tranen van het lachen tijdens een strategische sessie. Ook is het eens een speelse ‘trap’ onder de tafel als iemand zijn mond niet kan houden of een schouderkopje tijdens een mijlpaal. Dat is waar ik het voor doe! Ik voeg de menselijk maat toe aan verbindingen in een project waardoor er echt MEERWAARDE ontstaat én niet alleen een extra like ;-).