Van starter naar ondernemer..

Van starter naar ondernemer.. 3 jaar Your Connection Booster.

 

01 april 2019, de dag dat ik Your Connection Booster inschreef bij de Kamer van Koophandel. Ik was nog in loondienst bij de Brightlands Smart Services Campus maar besloot toch de stap te nemen. En zo begon mijn ‘ondernemers-avontuur’. Drie jaar later kijk ik met plezier terug op de weg ‘Van starter naar ondernemer.‘. Ik heb lessen geleerd, fouten gemaakt, mooie momenten beleefd, opdrachten binnen gehaald en ‘ondernemer zijn’ volledig doorleeft. Vaak samen met gedroomde partners en collega’s soms alleen, als in een ‘hutje op de hei’. 

Ik ging van Gemeente Breda naar de Vereniging van Nederlandse Gemeenten, ben bestuurslid van Ondernemersvereniging Bedrijven Sittard- Geleen én heb een mooie opdracht in de pijplijn staan. Your Connection Booster is inmiddels een vertrouwde ad interim partner voor (semi-) overheidsinstanties en onderwijsinstellingen. Hier vind je mij als procescoördinator, projectmanager of programmasecretaris. Voor zzp’ers en mkb’ers ben ik een betrouwbare ‘side-kick’ en regel in vanuit mijn facilitaire achtergrond ‘de lopende zaken’. Ik zorg ervoor dat jij tijd hebt voor je core-business

Van starter naar ondernemer.. heb ik inmiddels mijn eerste ‘sporen verdiend’. En ik ben zeker nog niet van plan om achterover te gaan hangen ;-). Nog iedere dag stap ik met plezier in mijn auto, die nog altijd een ‘fingerprint’ op zijn kont heeft. Ga ik met plezier naar kantoor. En ga ik met nog meer plezier bij ‘partners‘ op bezoek én schuif ik aan voor een gezellige borrel. 

Ik heb een gezonde dosis ambitie. Uitbreidingsplanning voor Your Connection Booster om ondernemers nog beter te kunnen helpen in de vorm van Your Business Booster. En ontwikkelplannen samen met een ‘partner’ om op termijn ondernemers volledige te kunnen ‘ontzorgen’ en faciliteren op ‘high-end’ niveau.

De afgelopen drie jaar was een fantastische mooie weg. Ik geniet nog steeds van het uitzicht ‘onderweg’ ;-). Het komende half jaar is de weg deels bekend en deels nieuw. Ik heb er zin in!

Bedankt voor de samenwerking. Bedankt voor het vertrouwen. Bedankt voor de steun! Ik ben Your Connection Booster, Van starter naar ondernemer