Ik ben de verbindende schakel in je bedrijf

#๐˜†๐—ผ๐˜‚๐—ฟ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป๐—ฏ๐—ผ๐—ผ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟย ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฐ๐˜๐˜€ โ€˜๐˜๐—ต๐—ฒ ๐—ฑ๐—ผ๐˜๐˜€โ€™ ๐—ถ๐—ป ๐˜†๐—ผ๐˜‚๐—ฟ ๐—ฏ๐˜‚๐˜€๐—ถ๐—ป๐—ฒ๐˜€๐˜€ ๐Ÿš€

Twee weken rust. Vier dagen hรฉlemaal niks. Volledige bezinning. ๐—˜๐—ฒ๐—ป ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ฝ๐—ผ๐˜€๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ ๐—ผ๐—ฝ ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐—ฟ๐—ฝ ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐˜! Vanaf dit jaar ga ik metย # Your Connection Boosterย nog mรฉรฉr doen waar mijn hart ligtโ€ฆ โ€˜faciliteren & ontzorgenโ€™.

Ik ben de verbindende schakel in je (mkb) bedrijf of (overheids-)project. Ik zorg ervoor dat alles op rolletjes loopt en gรฉรฉn deadline gemist wordt. Ik ben je โ€˜beste tweede manโ€™ zodat jij kan ondernemen in je core-business of het project gaat vliegen. Mijn kennis en expertise? Marketing & sales, business development, vastgoed & overheid.

Ad interim huur je mij in als programmasecretaris (zoals mijn huidige rol bijย VNG), projectmanager of coรถrdinator. Als partner ben ik je rechterhand en neem ik je dagelijkse zaken over, zie mij als je officemanager of โ€˜zzp-cooโ€™ voor je eenmanszaak of mkb.

Kan ik iets voor je betekenen!? Ik hoor graag van je! โ˜•๏ธ

Groet, Dyantha

#yourconnectionboosterย #facilitymanagementย #secretarisย #marketingsales