Ik ben de verbindende schakel in je bedrijf

#????????????????????? ???????? ‘??? ????’ ?? ???? ???????? ?

Twee weken rust. Vier dagen hélemaal niks. Volledige bezinning. ??? ?????????? ??? ?? ?????? ?????! Vanaf dit jaar ga ik met # Your Connection Booster nog méér doen waar mijn hart ligt… ‘faciliteren & ontzorgen’.

Ik ben de verbindende schakel in je (mkb) bedrijf of (overheids-)project. Ik zorg ervoor dat alles op rolletjes loopt en géén deadline gemist wordt. Ik ben je ‘beste tweede man’ zodat jij kan ondernemen in je core-business of het project gaat vliegen. Mijn kennis en expertise? Marketing & sales, business development, vastgoed & overheid.

Ad interim huur je mij in als programmasecretaris (zoals mijn huidige rol bij VNG), projectmanager of coördinator. Als partner ben ik je rechterhand en neem ik je dagelijkse zaken over, zie mij als je officemanager of ‘zzp-coo’ voor je eenmanszaak of mkb.

Kan ik iets voor je betekenen!? Ik hoor graag van je! ☕️

Groet, Dyantha

#yourconnectionbooster #facilitymanagement #secretaris #marketingsales